VANET TARMOQLARI TUZILISHI VA TASHKIL ETILISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: : Maqolada zamonaviy transport tizimlarida muhim o‘rin tutuvchi VANET (Vehicular Ad-hoc Network) tarmoqlari va ularning asosiy xususiyatlari, shuningdek, xavfsizlik nuqtai nazaridan yuzaga keladigan muammolar tahlil qilinadi. Aloqa ishonchliligi, foydalanuvchi maxfiyligini ta’minlash, soxta ma’lumotlarga qarshi kurashish masalalari yoritiladi. Shuningdek, mavjud hujum turlari va ularga qarshi zamonaviy himoya usullari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot VANET tarmog‘ining barqaror ishlashini ta’minlash va kiberxavfsizlikni oshirish bo‘yicha muhim tavsiyalar beradi.