NANOTEXNOLOGIYANING USTUVORLIGI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fizika fanining  yutuqlari, yarim o`tkаzgichli аsbоblаr va ulardan texnikada foydalanish, nanotexnologiyadan foydalanish va nanotexnologiya yutuqlari haqida yoritilgan.