MA’LUMOTLARNI BAZASIDA MALUMOTLARNI SAQLASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada informatika fanidan ma’lumotlarni bazasida saqlash jarayoni, uning ahamiyati va ma’lumotlar bazalarining zamonaviy innovatsion texnologiyalardan foydalanishdagi o‘rni yoritilgan. Ma’lumotlar bazalari, ularning turlari, tuzilishi, saqlanishi va samarali ishlashi haqida batafsil tushunchalar berilgan. Shuningdek, ma’lumotlarni boshqarish va saqlashda yangi texnologiyalarning qo‘llanilishi haqida so‘z yuritiladi.