TASHQI GAZ QUVURINI LOYIHALASH XUSUSIYATLARI VA O‘RNATISH USULLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu tezisda inshoatlarni gaz bilan ta’minlash loyihasi qanday bosqichlarda amalga oshirilishi, texnik talablar va zarur elementlar batafsil tahlil qilingan.