“ZO‘RAVONLIKKA QARSHI PSIXOLOGIK HIMOYA: MAKTAB PSIXOLOGINING O‘RNI VA VAZIFALARI” (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola zo‘ravonlikka uchragan o‘quvchilarga psixologik yordam ko‘rsatish bo‘yicha ko‘rsatmalar, bunday noqulay vaziyatda maktab psixologi qanday ish ko‘rishi va bunday vaziyatda maktab psixologining o‘rni va vazufalari haqida qisqacha so‘z yuritiladi.