MATEMATIK TA’LIM: O‘QITISHDA INNOVATSION USULLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA :Maqola matematikadan amaliy mashg’ulotlarda darslarning samaradorligini yanada oshirish maqsadida zamonaviy axborot texnologiyalari vositalaridan maqsadli foydalanish, xususan kompyuter o’quv dasturlarini qo„llashga doir namunalarga bag„ishlangan.ABSTRACT: The article is devoted to the issues of improving and deepening practical lessons in mathematics for the purpose of which a number of typical examples are considered using modern computer software tools.