СHET TILINI OʼQITISHDA ZAMONAVIY ILG’OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Zamonaviy pedagogik va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalangan holda o‘qitishning ilg‘or uslublarini joriy etish yo‘li bilan, o‘sib kelayotgan yosh avlodni chet tillarga o‘qitishga, shart-sharoitlar yaratib berishimizni taqozo etadi.