O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING KONSTITUTSIYASIDA INSONPARVARLIK G‘OYALARINING NAMOYON BO‘LISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasida insonparvarlik tamoyillari qanday ifodalangani, ularning huquqiy va ijtimoiy mazmuni hamda jamiyat taraqqiyotiga ta’siri tahlil etiladi. Konstitutsiya normalari asosida shaxs erkinligi, ijtimoiy tenglik va inson huquqlari bilan bog‘liq masalalar yoritiladi.