ERKAK HAYVONLAR URUG`DONINING YALLIG`LANISHI VA BU KASALLIKNI DAVOLASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqola hozirda erkak hayvonlarda ko`p uchrayotgan  urug`donning yallig`lanishi va ushbu kasallikni davolash to`g`risida. Аннотация: данная статья посвящена воспалению яичек, часто встречающемуся у самцов животных, и лечению этого заболевания. Abstract: This article is about testicular inflammation, which is currently common in male animals, and the treatment of this disease.