ABDULLA ORIPOVNING “HAJ DAFTARI” ASARIDAGI HADISLARNING BADIIY TAHLILI VA TARBIYAVIY AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Abdulla Oripovning “Haj daftari” asaridagi hadislar tahlil qilinib, ularning badiiy ifodalanishi hamda tarbiyaviy jihatlari o‘rganiladi. Shoir hadislarni g‘oyaviy-estetik vosita sifatida qo‘llab, o‘quvchining ma’naviy kamolotini oshirishga xizmat qiladi.