VOYAGA YETMAGANLAR NIKOH YOSHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Voyaga yetmagan shaxslar nikoh yoshini, voyaga yetmaganlar huquqlarini himoya qilish,  boquvchisini yo’qotgan onalarga yordam dasturlarini ishga tushirish, bolalar huquqlarini himoya qilish va voyaga yetmaganlar mehnatini tartibga solishdan iborat.Аннотация. Он включает в себя повышение возраста вступления в брак для несовершеннолетних, защиту прав несовершеннолетних, запуск программ помощи матерям-одиночкам, защиту прав детей и регулирование труда несовершеннолетних. Abstract. The purpose of the law is to protect the marriageable age of minors, the rights of minors, launch assistance programs for single mothers, protect children's rights, and regulate the labor of minors.