XIZMAT KO'RSATISH SOHASIDA AYOLLARNING ULUSHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada xizmat ko'rsatish sohasida ayollarning ulushi, xususan transport, ta'lim, qishloq xo'jaligi va sanoat sohalaridagi roli muhokama qilinadi. Har bir sohada ayollarning ishtiroki jamiyat va iqtisodiyotni rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada ayollar transport tizimlarida, ta'lim jarayonlarida, qishloq xo'jaligida va sanoatda yangiliklar kiritish va barqaror rivojlanishni ta'minlashda faol rol o'ynashi va ulardagi ulushi batafsil bayon etilgan.Abstract: The article discusses the share of women in the service sector, particularly their role in transport, education, agriculture, and industry. Women's participation in each of these sectors is of great importance for the development of society and the economy. This article details how women play an active role in introducing innovations and ensuring sustainable development in transport systems, educational processes, agriculture, and industry, and their contribution to these fields.Аннотация: В статье рассматривается доля женщин в сфере услуг, в частности их роль в транспорте, образовании, сельском хозяйстве и промышленности. Участие женщин в каждой из этих сфер имеет важное значение для развития общества и экономики. В данной статье подробно описывается, как женщины играют активную роль во внедрении инноваций и обеспечении устойчивого развития в транспортных системах, образовательных процессах, сельском хозяйстве и промышленности, а также их вклад в эти области.