BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH USULLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Vatan va vatanparvarlik tarbiyasi haqida, boshlang’ich sinf o’quvchilarini vatanpavarlik ruhida tarbiyalashning milliy, tarixiy asoslari, o`quvchilarni tarbiyadarslarida vatanparvarlik ruhida tarbiyalash shakli, vosita va usullari haqida fikr yuritilgan.Abstract: The article discusses the Motherland and patriotic education, the national andhistorical foundations of educating elementary school students in the spirit of patriotism, theform, means and methods of educating students in the spirit of patriotismin educational classes.Аннотация: В статье рассматриваются вопросы воспитания Родины и патриотизма, национально-исторические основы воспитания учащихся начальной школы в духе патриотизма, формы, средства и методы воспитания учащихся в духе патриотизма на уроках воспитания.