MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARINING VA OILADA BOLALARNI TASVIRIY SAN'AT TURLARI BILAN TANISHTIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta'lim tashkilotlarining va oilada bolalarni tasviriy san'at turlari bilan tanishtirish muhim ahamiyatga ega. Bolalar yoshligidan san'atga bo‘lgan qiziqishni uyg‘otish, ularning ijodiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirish, estetik did va go‘zallikni anglash ko‘nikmalarini shakllantirish uchun zarurdir. Tasviriy san’at bolalarning nafaqat ko‘rish qobiliyatini, balki tafakkur va hissiyotlarini ham boyitadi, shuningdek, ularning ruhiy va jismoniy rivojlanishiga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi.