DESIGNING CREATIVE ENGLISH LESSONS (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotation: This article explores various strategies and practical ideas for designing creative English lessons. It emphasizes student-centered approaches, the integration of technology, and the importance of fostering a supportive learning environment. The content is relevant for English language teachers at all levels seeking to innovate their pedagogical practices.Annotatsiya: Ushbu maqola ijodiy ingliz tili darslarini loyihalash uchun turli strategiyalar va amaliy g'oyalarni o'rganadi. Unda o'quvchi-markazli yondashuvlar, texnologiyalarni integratsiya qilish va qo'llab-quvvatlovchi o'quv muhitini rivojlantirish muhimligi ta'kidlangan. Maqola o'z pedagogik amaliyotlarini yangilashni istagan barcha darajadagi ingliz tili o'qituvchilari uchun dolzarbdir.Аннотация: Эта статья исследует различные стратегии и практические идеи для разработки креативных уроков английского языка. В ней подчеркивается важность подходов, ориентированных на учащихся, интеграции технологий и создания благоприятной учебной среды. Содержание актуально для преподавателей английского языка всех уровней, стремящихся обновить свою педагогическую практику.