ADABIYOT VA HUQUQSHUNOSLIK: O'ZARO BOG'LIQLIK VA TA'SIR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola adabiyot va huquqshunoslik fanlari o'rtasidagi murakkab va ko'p qirrali bog'liqlikni o'rganadi.  Adabiy asarlarning huquqiy normalarni aks ettirishi, huquqiy tushunchalarni ifodalashi va ijtimoiy adolat masalalarini ko'tarishi, shuningdek, huquqshunoslikning adabiy uslublar va tahliliy yondashuvlardan foydalanishi tahlil qilinadi. Maqolada adabiyot va huquqshunoslikning o'zaro ta'siri tarixiy istiqboldan hamda zamonaviy kontekstda ham ko'rib chiqiladi.