MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI PEDAGOG -TARBIYACHILARINI UMUMMADANIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA ASOSIY FUNKSIYALAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari pedagog-tarbiyachilarining umummadaniy kompetensiyalarini rivojlantirishda ularning asosiy funksiyalari tahlil qilingan. Maqola pedagoglarni tayyorlash va ularning malakasini oshirishda ushbu funksiyalarni samarali bajarish muhimligini ta’kidlaydi.