MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MILLIY-MA’NAVIY RUHDA TARBIYLASHDA TARBIYACHINING KASBIY YONDASHUVI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni milliy-ma’naviy ruhda tarbiyalashda pedagog-tarbiyachining kasbiy yondashuvi tahlil qilinadi. Maqola milliy o‘zlikni saqlash va rivojlantirishda maktabgacha ta’lim tizimidagi tarbiyachilarning mas’uliyatini ta’kidlaydi hamda samarali kasbiy yondashuv shakllantirishning ahamiyatini yoritadi.