ПРОФЕССОР КАМАЛБАЙ ПАЛЫМБЕТОВ -ТАНИҚЛИ ФОЛЬКЛОРШУНОС ОЛИМ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Илм аҳлининг ҳаёт йўлига назар ташланса, кимдир бу йўлга кутубхоналар орқали, кимдир амалий фаолияти натижасида кириб келгани кузатилади. Таниқли фольклоршунос олим, қорақалпоқ адабиётини ўқитиш бўйича методист Палымбетов Камалбай Сарсенбаевич айнан иккинчи тоифага мансуб зиёлилардан.