QANDLI DIABET KASALLIGI, KASALLIKNING OLDINI OLISH VA KASALLIKNI DAVOLASH TURLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qandli diabet kasalligi, kasallikning oldini olish va davolash turlari haqida ma’lumotlar kiritilgan.