RADIKALLASHUVNING ZARARLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi davrda global darajadagi tahdidga aylangan radikallashuv muammosi yoritilgan. Muallif radikal qarashlarning shakllanish sabablari — ijtimoiy adolatsizlik, noto‘g‘ri diniy talqinlar, siyosiy beqarorlik va axborot manipulyatsiyalari kabi omillarni tahlil qiladi. Shuningdek, radikalizmning jamiyat, din va shaxs hayotiga salbiy ta’siri haqida fikr yuritilib, ushbu xavfni bartaraf etishda ma’naviy-ma’rifiy yondashuv muhim ekani ta’kidlanadi.