BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA O‘NLIK KONSENTRIDA MASALALAR YESHISHGA O‘RGATISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarga o‘nlik konsentridagi misollarni va masalalar haqida tushuncha  va darsliklarda berilgan o‘n konsentriga oid misollar beriladi.