OZODLIKNI CHEKLASH TARIQASIDAGI JAZONI IJRO ETISHNING NAZARIY VA HUQUQIY TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ozodlikni cheklash tariqasidagi jazo turi bo‘yicha hukm qilingan mahkumga jazoni o‘tash tartibi va shartlarini belgilab beruvchi  masalalar hamda horijiy tajribalar bayon etilgan.Аннотatsiя. В данной статье изложены вопросы, определяющие порядок и условия отбывания наказания осужденным к ограничению свободы, а также зарубежный опыт.Abstract. This article describes issues and foreign experiences that determine the procedure and conditions for serving sentences for convicts sentenced to restriction of freedom.