UY QAMOG‘I TARZIDAGI EHTIYOT CHORASINING IJROSINI NAZORAT QILISH TARTIBI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining “Uy qamog‘i tarzidagi ehtiyot chorasining ijrosini nazorat qilish tartibi takomillashtirilishi munosabati bilan O‘zbekiston Respublikasining Jinoyat-protsessual kodeksiga o‘zgartish va qo‘shimchalar kiritish to‘g‘risida”gi qonun loyihasi muhokama etilgan.Аннотация. В данной статье обсуждается проект закона Республики Узбекистан “О внесении изменений и дополнений в Уголовно-процессуальный кодекс Республики Узбекистан в связи с совершенствованием порядка контроля за исполнением меры пресечения в виде домашнего ареста.”Abstract. This article discusses the draft law of the Republic of Uzbekistan “On Amendments and Additions to the Criminal Procedure Code of the Republic of Uzbekistan in connection with the improvement of the procedure for monitoring the execution of a preventive measure in the form of house arrest.”