GAZ YOKI YOQILG’INING ISSIQLIK VA MODDIY BALANSINI BAHOLASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Issiqlik va materiallar balansi – bu muhandislar tomonidan ishlab chiqiladigan asosiy texnologik hujjat bo'lib, unda tizimga energiya va material kirishi tizimdan energiya va material chiqishiga tenglashtiriladi. Bu jarayon oqimi diagrammasidagi har bir asosiy jarayon oqimining ish sharoitlari, tarkibi va asosiy jismoniy xususiyatlarini o'z ichiga oladi.Abstract: A heat and material balance is a basic process document developed by engineers that balances the energy and material inputs to a system with the energy and material outputs from the system. It includes the operating conditions, composition, and basic physical properties of each major process stream in a process flow diagram.