O‘SPIRINLARDA KASB TANLASHNING PSIXOLOGIK JIHATLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Yaxshi kasb-hunar egasi bo‘lish insonning eng katta ziynatidir. U farog‘atga, kamolotga va izzat ikromga o‘z kasb-hunari tufayli ega bo‘ladi. O‘z farzandlarini ilmli, hunarli qilib voyaga yetkazish millatimizga xos xislat bo‘lib, ota-bobolarimiz farzandlarining savodini chiqarish, hunarli qilish uchun eng yaxshi muallimlarga, usta hunarmandlarga shogirdlikka berganlar, boshqa shahar va yurtlarga bilim olish uchun yuborganlar.