YADRO KIMYOSINING TIBBIYOTDAGI KIMYOVIY VA BIOLOGIK AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola yadro kimyosining tibbiyotdagi ahamiyati va qo‘llanilishi haqida ma‘lumot beradi. Yadro kimyosi orqali tibbiyot sohasida tashxis qo‘yish, davolash va tadqiqotlar olib borishda foydalaniladigan kimyoviy va biologik jarayonlar tahlil qilinadi. Tadqiqot radioaktiv izotoplar, yadroviy diagnostika va radioterapiyaning tibbiyotga qo‘shgan hissasini yoritadi.