SUN’IY INTELLEKT VA MEDIYA: YANGI DAVR MUAMMOLARI VA IMKONIYATLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola sun’iy intellektning mediya sohasiga ta’sirini tahlil qiladi. Yangi texnologiyalar axborot tarqatish, jurnalistika va ijtimoiy tarmoqlarni tubdan o‘zgartirmoqda. Muallif muammolar – dezinformatsiya, axloqiy masalalar bilan bir qatorda, imkoniyatlar – avtomatlashtirish, tahliliy vositalarni ham yoritadi.