MATEMATIK MASALALARNI YECHISHDA DASTURLASH TILLARI IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarga matematikadan dasturiy mahsulotlar yaratish usullarini, dasturlash tilidan foydalanib, dasturiy mahsulotini ishlab chiqishni o‘rgatish. Axborotni qidirish, tanqidiy tahlil qilish va sintez qilish, vazifalarni hal qilishda tizimli yondashuvni qo‘llay olish. Talabaning kasbiy faoliyatda olingan bilimlarni qo‘llash qobiliyati va tayyorligini rivojlantirish hamda ilmiy xulosalar beriladi. Loyihalash metodidan foydalanildi.