TAQDIMOTLAR BILAN ISHLAYDIGA YANGI TEXNOLOGIYALAR VA DASTURLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Taqdimotlar bilan ishlaydigan yangi texnologiyalar va dasturlar taqdimot yaratish, dizayn, vizualizatsiya va taqdim etish jarayonlarini soddalashtiradi. PowerPoint, Canva, Prezi, Google Slides kabi platformalar sun’iy intellekt yordamida samaradorlikni oshiradi va foydalanuvchilarga interaktiv taqdimotlar tayyorlash imkonini beradi.