TALABALARDA INTERNET TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AFZALLIK XUSUSIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, internet texnologiyalari haqida ma’lumot hamda internet texnologiyalaridan foydalanishning zamonaviy xususiyatlari, shuningdek, internet texnologiyalarining foydali xususiyatlari va metod usullari haqida ma’lumotlar berilib o‘tilib, talaba yoshlarning bu texnologiyalardan foydalanishning afzallik xususiuyatlari haqida keng ma’lumotlar berilib o‘tilgan. Аннотация: В данной статье представлена ​​информация об Интернет-технологиях и современных особенностях использования Интернет-технологий, а также информация о полезных функциях и методах Интернет-технологий, а также представлена ​​обширная информация о преимуществах использования этих технологий для студентов.Abstract: This article provides information about Internet technologies and modern features of using Internet technologies, as well as information about useful features and methods of Internet technologies, and provides extensive information about the advantages of using these technologies for students. .