BOLALAR BILAN O‘TKAZILADIGAN TRENINGLARDA HISSIY ZAKOVAT VA PSIXOLOGIK XAVFSIZLIK MUHITINING O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalar bilan o‘tkaziladigan treninglarda hissiy zeka (emotsional intellekt) va psixologik xavfsizlik muhiti qanday ahamiyatga ega ekani yoritiladi. Hissiyotlarni anglash, ifoda etish va boshqalarning his-tuyg‘ularini inobatga olish bolalarning sog‘lom shaxs sifatida shakllanishiga xizmat qiladi. Psixologik xavfsiz muhit esa bu jarayonning barqaror asosidir.