AMINOKISLOTALAR. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Molekulasi uglevodorod radikaliga birikkan amino — NH2 va karboksil — COOH gruppalaridan tarkib topgan organik moddalar aminokislotalar deb ataladi.