KOREYS VA O’ZBEK MAQOLLARNING BADIIYATI QIYOSI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada koreys va o‘zbek maqollarining badiiyati obrazlilik, tasviriylik, tilda ishlatilgan badiiy vositalar, ritm va ohangdorlik jihatlari asosida o‘rganilib, ular orasidagi o‘xshashlik va farqlar aniqlanadi. Maqollar misolida har ikki xalqning dunyoqarashi, urf-odatlari va ma’naviy qadriyatlari badiiy ifoda orqali tahlil qilinadi.