ТАДБИРКОРЛИКДА ЎЗИНИ ЎЗИ БАНД ҚИЛИШ ТУШУНЧАСИ ВА УНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация. Ўзбекистон Республикаси Президентининг «Тадбиркорлик фаолияти ва ўзини ўзи банд қилишни давлат томонидан тартибга солишни соддалаштириш чора-тадбирлари тўғрисида» 2020 йил 8 июндаги ПҚ-4742-сон қарориAbstract. Resolution of the President of the Republic of Uzbekistan No. PP-4742 dated June 8, 2020 “On measures to simplify state regulation of entrepreneurial activity and self-employment”