TANQIDIY FIKRLASHNING BOLA TARBIYASIGA IJOBIY TOMONLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANOTATSIYA Siz ushbu maqolani o’qish davomida tanqidiy fikrlash nima? Bolalar tarbiyasiga qanday ta’siri bor . Ota-onalar farzandlari bilan munosabatda bo’lganda tanqidiy fikrlashdan foydalansa bola tarbiyasiga salbiy tomonlari bormi? Bolalarga yoshligidan tanqidiy fikrlashga o’rganishi kerakligi haqida ma’lumotlarga ega bo’lasiz.