MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ta’lim sohasini jadal isloh qilish davrida pedagogik yangiliklarni joriy etishga yo‘naltirilgan innovatsion faoliyat alohida ahamiyat kasb etib bormoqda. Ta’lim jarayonida innovatsiyalar – bu dars berishning zamonaviy metodikasi, ta’lim mazmunini yangi uslublar bilan boyitish hamda ta’lim natijalarini baholashning yangi metodlaridir.