PORTLATIB MAYDALASH SIFATINI BOSHQARISH: CHUQUR KONLARDA TOGʻ-JINS MASSASINI BOSHQARILGAN PORTLASH ORQALI MAYDALASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Togʻ jinslarini portlatib maydalashda boshqariladigan asosiy parametr - bu portlatilgan togʻ jins massasining oʻrtacha oʻlchamlari hisoblanadi. Bu koʻrsatkich quyidagilarga ta’sir koʻrsatadi: