INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR VA RAQAMLI TRANSFORMATSIYALARNING ISHLAB CHIQARISH TUZILMASIGA TA’SIRI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada innovatsion texnologiyalar va raqamli transformatsiyalarining sanoat korxonalarida ishlab chiqarish tuzilmasiga ta’siri tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt, Internet of Things (IoT), avtomatlashtirish va big data kabi zamonaviy texnologiyalarning ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirishdagi roli o‘rganiladi. Raqamli transformat siya orqali mehnat unumdorligini oshirish, xarajatlarni kamaytirish va bozor raqobatbardoshligini ta’minlash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.