KORXONALARDA ISHLAB CHIQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada korxonalarda ishlab chiqarish samaradorligini oshirishning zamonaviy usullari va strategiyalari tahlil qilinadi. Texnologik innovatsiyalarni joriy etish, ishlab chiqarish jarayonlarini avtomatlashtirish, xodimlar malakasini oshirish va resurslardan samarali foydalanish kabi asosiy yo‘nalishlar ko‘rib chiqiladi. Xarajatlarni optimallashtirish, sifat nazorati tizimlarini joriy etish va raqamli texnologiyalardan foydalanishning samaradorlikka ta’siri o‘rganiladi.