YOSHLAR MA’NAVIY ONGI VA XULQIGA TA’SIR KO‘RSATISHNING PSIXOLOGIK USLUBLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: XXI asrda kuzatilayotgan global o‘zgarishlar inson ongi va xulqida muayyan o‘zgarishlarni keltirib chiqarganligi, ular avvalo shaxsning ma’naviy dunyosida aks etayotganligi ayni haqiqatdir. Maqolada jamiyatning dolzarb muammosi bo‘lmish yoshlar ma’naviy ongi va ijtimoiy xulqiga mafkuraviy ta’sir ko‘rsatishning ayrim shakl va metodlari mualliflik nuqtayi nazaridan taxlil qilingan, uzluksiz ma’naviy tarbiyaning metodologik tamoyillari belgilangan.