VOLTERRA INTEGRAL TENGLAMALARINI TAQRIBIY YECHISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Integral tenglamalar nazariyasidan ma'lumki, agar yadro uzluksiz bo'lsa,ikkinchi tur Volterra integral tenglamasiyagona uzluksiz yechimga ega. Bu yechimni quyidagi shaklda qidiramiz