SIFT DESKRIPTORLARI YORDAMIDA YUZNI TANIB OLISH DASTURIY TA'MINOTINI ISHLAB CHIQISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Bu maqolada SIFT deskriptorlari muhimligi. SIFT deskriptoridan foydalanib python 3.9.6 opencv-python 3.4.11.39 vositasida dastur tuzish ko’rib o’tilgan.The importance of SIFT descriptors in this article. Python 3.9.6 opencv-python 3.4.11.39 program creation using the SIFT descriptor is considered.Важность дескрипторов SIFT в этой статье. Рассмотрено создание программы на Python 3.9.6 opencv-python 3.4.11.39 с использованием дескриптора SIFT.