BOLALARDA SPAZMOFILIYA KASALLIGI MAVZUSINI O‘QITISHDA NOAN’ANAVIY O‘QITISH USULLARINI QO‘LLASH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarda uchraydigan spazmofiliya kasalligi va uni tibbiy ta’lim jarayonida o‘qitish bo‘yicha noan’anaviy metodlarning o‘rni tahlil qilingan. An’anaviy dars usullaridan farqli ravishda interfaol, vizual, rol o‘yinlari va muammoli vaziyatlar asosida tashkil etilgan darslar talabalarning mavzuni chuqur anglashiga, amaliy ko‘nikmalarini shakllantirishga xizmat qiladi. Ushbu maqolada adabiyotlar tahlili, metodlar, natijalar va amaliy qo‘llanmalar asosida ushbu yondashuvlarning samaradorligi yoritiladi.