ANDIJON MASHINASOZLIK INSTITUTINING AVTOMOBILSOZLIK FAKULTETINI O‘QUV AUDITORIYALARINING ENERGIYA ISTE’MOLI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Andijon Mashinasozlik Institutining Avtomobilsozlik fakultetini Obyekt sifatida o‘quv audito‘riyalaridan Maruza xona, amaliy xona, labaratoriya xona va karidor qisimlari olingan, bo‘lib quyida ularni har birini energetik tavsifi va tahlili qilib chiqilgan.