QONUN HUJJATLARIDA LEKSIK BIRLIKLARNING QO'LLANISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada qonun hujjatlarida ishlatiladigan leksik birliklarning o'ziga xos xususiyatlari, aniqlik va bir ma'nolilikka bo'lgan talablar, terminologiya va uning ahamiyati, shuningdek, tilning tozaligi va uslubiy jihatlariga e'tibor qaratiladi.  Qonun hujjatlarining tushunarli va aniq bo'lishiga leksik tanlovning ta'siri tahlil qilinadi.