PEDAGOGIK METODLARNING TA'LIM SAMARADORLIGIDA ROLI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ta'limda qo'llaniladigan turli pedagogik metodlarning ta'lim samaradorligiga ta'siri tahlil qilinadi.  Maqolada ta'limning individual xususiyatlarini hisobga olgan holda, o'quv jarayonini optimallashtirishda pedagogik metodlarning tanlov va qo'llanilishining ahamiyati, shuningdek, turli metodlarning kuchli va kuchsiz tomonlari muhokama qilinadi.  Bundan tashqari,  zamonaviy texnologiyalarni integratsiyasi orqali pedagogik metodlarning samaradorligini oshirish yo'llari ko'rib chiqiladi.