ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR FAOLIYATI TARIXIDAN (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada temuriyzoda hukmdor Zahiriddin Muhammad Bobur va uning faoliyati tarixi, kichik satrlarda yoritib berildi. Bobur Mirzoning siyosiy jarayonlardagi faoliyati, Samarqand uchun olib borgan urushlari hamda adabiy merosi haqida atroflicha ma’lumotlar berilgan.