QADIMGI VA O‘RTA ASRLAR XIVA ME’MORCHILIGI XUSUSIDA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada qadim va o’rta asrlarda Xivaning me’morchiligi, uning o’ziga xos xususiyatlari tarixi haqida so’z boradi. Xivaning me’morchiligi rang-barang bo’lib, Qadimgi Sharq me’morchiligining nodir namunlarini o’zida aks ettirgan.