TARIX FANINI O‘QITISHDA BOSMA MATNLAR BILAN ISHLASHNING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Tarix o‘qitishda qo‘llaniladigan matnlar, darslik matni, tarixiy fakt va hodisalarning mohiyati, fanlararo yondashuv, Umumta’lim maktablari tajribasida darslikdagi bosma matnlar, tarixiy hujjatlar, asarlar, ilmiy-ommabop va badiiy, tarixiy adabiyotlar va boshqalar tarix darslarida qo‘llaniladigan matnlarga kiradi. Bosma matnlar o‘qituvchi bayonining asosini tashkil etadi.